Van Schaik financieel advies

“Betrouwbaar en dichtbij”

Bij Van Schaik financieel advies kun je terecht voor een duidelijk antwoord op al je vragen over verzekeringen. Je kunt van ons een deskundig en onafhankelijk advies verwachten. 

Een belangrijk kenmerk van Van Schaik financieel advies is dat relaties namen zijn en geen nummer. Cliënten weten dat de bereikbaarheid meer dan goed is en dat er geluisterd wordt naar de (hulp)vraag. Ook komt de adviseur van Van Schaik financieel advies nog graag bij u thuis of bij uw bedrijf. 

Neem gerust contact met ons op of kom een keertje langs op ons kantoor in Apeldoorn. 

Zakelijk

Als ondernemer wil je graag je risico’s goed in beeld hebben. Is dat bij jouw bedrijf ook goed geregeld? Welke verzekeringen zijn voor jou van belang? Dit bespreken wij graag met jou in een persoonlijk gesprek. 

Particulier

Of je nu gaat samenwonen, een huis hebt gekocht of een autoverzekering nodig hebt, je kunt met alle vragen die je hebt op het gebied van schade -en levensverzekeringen bij ons terecht. Weet jij al of je de juiste verzekeringen hebt? Wij bespreken dit graag met je. 

Advies

Een goed, passend en onafhankelijk advies geven is ons doel. 

In een kennismakingsgesprek inventariseren wij wat jouw wensen en behoeften zijn. Met onze ervaring op dat gebied, kunnen wij je een eerlijk advies geven over de mogelijk-heden.